پوستر مسابقات جام طلایی کونکاکاف
آمریکا 0 - 0 هندوراس / پنالتی: آمریکا 4 - 3 هندوراس / میزبان بازی ها: آمریکا
مکزیک 4 - 0 آمریکا / میزبان بازی ها: آمریکا و مکزیک
مکزیک 2 - 0 برزیل / میزبان بازی ها: آمریکا
مکزیک 1 - 0 آمریکا / میزبان بازی ها: آمریکا
کانادا 2 - 0 کلمبیا / میزبان بازی ها: آمریکا
آمریکا 2 - 0 کاستاریکا / میزبان بازی ها: آمریکا
مکزیک 1 - 0 برزیل / میزبان بازی ها: آمریکا و مکزیک
آمریکا 0 - 0 پاناما / پنالتی: آمریکا 3 - 1 پاناما / میزبان بازی ها: آمریکا
آمریکا 2 - 1 مکزیک / میزبان بازی ها: آمریکا
مکزیک 5 - 0 آمریکا / میزبان بازی ها: آمریکا
مکزیک 4 - 2 آمریکا / میزبان بازی ها: آمریکا
آمریکا1 - 0 پاناما / میزبان بازی ها: آمریکا
مکزیک 3 - 1 جامائیکا / میزبان بازی ها: آمریکا و کانادا
آمریکا 2 - 1 جامائیکا / میزبان بازی ها: آمریکا
مکزیک 1 - 0 آمریکا / میزبان بازی ها: آمریکا، کاستاریکا، جامائیکا
آمریکا 1 - 0 مکزیک / میزبان بازی ها: آمریکا
مکزیک 1 - 0 پاناما / میزبان بازی ها: آمریکا، کانادا

جام طلایی کونکاکاف که مسابقات قهرمانی قاره آمریکای شمالی، مرکزی و کارائیب است، از سال 1991 آغاز شد. در واقع این رقابت ها ادامه بازی های قهرمانی CCCF است که از سال 1941 تا 1961 برگزار میشد. همچنین در این بین مسابقات این قاره تحت عنوان NAFC نیز برگزار میشد. از سال 63 تا 1989 با ادغام این دو جام، جام قهرمانی کونکاکاف شکل گرفت. که پس از دو سال این بازی ها با نام جام طلایی کونکاکاف تا به امروز در حال برگزاری است. 

قهرمانان جام طلایی کونکاکاف

در زمان برگزاری بازی های CCCF تیم کاستاریکا تواست 7 بار عنوان قهرمانی را از آن خود کند. پاناما، السالوادور و هائیتی نیز هر کدام یکبار جام قهرمانی را بالای سر بردند. پس از آن در رقابت هایی که تحت عنوان NAFC برگزار شد، کشور مکزیک با سه قهرمانی و کانادا نیز یک قهرمانی به دست آوردند. پس از آن بازی های جام قهرمانی کونکاکاف آغاز شد. که در این بازی ها نیز کاستاریکایی ها توانستند سه مرتبه عنوان قهرمانی را از آن خود کنند. مکزیک نیز 3 بار قهرمان این بازی ها شد. جالب است که تیم های مکزیک و آمریکا و چند تیم دیگر از این منطقه به عنوان مهمان در مسابقات کوپا آمریکا نیز حاضر میشوند. اما تا به اینجا نتوتانستند قهرمان این بازی ها شوند.

اما پس از اینکه در سال 1991 مسابقاات با نام و فرمت جام طلایی کونکاکاف آغاز شد، کفه ترازو کاملا به نفع مکزیکی ها سنگینی میکند. تا جایی که آن ها موفق شدند 9 بار عنوان قهرمانی را از آن خود کنند. تا در مجموع با 12 قهرمانی عنوان کورددار قهرمانی در مسابقات آمریکای شالی، مرکزی و کارائیب باشند. پس از مکزیک، تیم ملی آمریکا توانسته در این رقابت ها 7 مرتبه عنوان قهرمانی را از آن خود کند. تا فاصله نزدیک خود با مکزیک را حفظ کند. همچنین کانادا نیز یک مرتبه توانسته قهرمان این بازی ها شود.