ورزشگاه حسن دوم مراکش

ورزشگاه حسن دوم مراکش، بزرگ ترین استادیوم جهان

ورزشگاه حسن دوم مراکش ورزشگاهی است که در چند وقت اخیر سر و صدای زیادی به پا کرده است. استادیومی که قرار است در جام جهانی 2030 و خلال برگزاری این مسابقات که قرار است به طور مشترک توسط کشورهای اسپانیا، پرتغال و مراکش برگزار شود، استفاده شود. یکی از اعجاب انگیزترین نکات در مورد این ورزشگاه، معماری و ظاهر آن است. که بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته است. طراحی زیبا و مدرن، در کنار حفظ المان های تاریخی و قدیمی این کشور، سبب شده تا ظاهری جذاب به این استادیوم داده شود. تا در کنار ظرفیت 115 هزار نفری آن، که استادیوم حسن دوم را تبدیل به بزرگ ترین استادیوم جهان میکند.

ورزشگاه حسن دوم مراکش و رویای فینال جام جهانی

ورزشگاه حسن دوم مراکش و رویای برگزاری فینال جام جهانی 2030

پس از اینکه پرونده ورزشگاه ها و شرایط آن ها برای برگزاری جام جهانی 2030 ارسال شد، سه استادیوم به عنوان میزبانان احتمالی دیدار پایانی انتخاب شدند. ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، نیوکمپ و استادیوم حسن دوم مراکش. از این بین میتوان به جرئت گفت هر سه استادیوم به دلیل بازسازی و وجود امکانات مختلف، شرایط برگزاری مسابقات را داشته و جزو بهترین ورزشگاه های فوتبال جهان به حساب می آیند. تا فیفا با یک انتخاب چالش برانگیز مواجه باشد. نه میتوان جاه طلبی و جذابیت برنابئو جدید را نادیده گرفت، و نه شور و هیجان نیوکمپی که هم اکنون در دست بازسازی است. همچنین استادیوم مراکشی نیز به دلیل معماری جذاب و طرفیت بیشتر نسبت به دو استادیوم پیشین، به عنوان بزرگ ترین استادیوم جهان شانس بالایی برای انتخاب خواهد داشت.

در چند وقت اخیر، مسئولان مراکشی با مانور بر روی ظرفیت این استادیوم و جذابیت آن، تلاش زیادی برای کشب میزبانی دیدارنهایی جام جهانی داشتند. با این حال بی شک معیار فیفا برای انتخاب استادیوم فینال، ظرفیت نخواهد بود. و آیتم های مختلفی را مورد بررسی قرار خواهد داد. به هر حال نمیتوان از لابی برای تصمیمات فیفا نیز به راحتی گذشت. در هر حال باید دید فیفا این انتخاب چالیش برانگیز را چطور انجام خواهد داد. چرا که انتخاب هر کدام از این ورزشگاه ها توجیه داشته و میتوان به دلایل زیادی آن را مناسب دانست. که بی شک یکی از این موارد میتواند ورزشگاه حسن دوم مراکش باشد.

بزرگ ترین استادیوم جهان در قلب مراکش

بزرگ ترین استادیوم جهان در کشور مراکش

این ورزشگاه که در حومه شهر واقع شده است، محوطه سازی جذابی دارد. در واقع طرح معماری و محوطه های اطراف این استادیوم که با نام ورزشگاه حسن دوم مراکش شناخته میشود، بسیار زیبا و چشم نواز است. تا جایی که با توجه به فرهنگ و شرایط اقلیمی این کشور، از طرح چادرهای صحرایی که در این طرح با نام چادرهای موسمی شناخته میشود، برای سقف این استادیوم استفاده شده است. سقفی که از جنس آلومینیوم بوده و در هر ضلع آن میتوان 30 هزار تماشاگر را جا داد. همچنین این ورزشگاه بزرگ، با 5 طبقه، وجه و جذابیت بیشتری پیدا کرده است. ضمن اینکه در بخش هایی از این استادیوم از صفحه های لایه ای استفاده شده که ساختار و بافتی شبیه به درخت اقاقیا دارد.

معماران پاپولوس، از شرکت های مطرح در زمینه طراحی استادیوم کار ساخت و طراحی بزرگ ترین استادیوم فوتبال جهان را برعهده دارند. شرکتی که تا پیش از این استادیوم های معروف زیادی چون ورزشگاه تاتنهام، ورزشگاه لوسیل قطر و حتی اولدترافورد جدید را برعهده دارند. برآوردهای اولیه نشان از صرف بودجه 400 میلیون یورویی برای اجرا کامل پروژه تا سال 2028 است. که قرار است در یک زمین به مساحت 100 هکتار انجام شود. این ورزشگاه در شمال شهر کازابلانکا و در شهر ال مانصوریا در نزدیک فرودگاه بن سلبمان اجرا خواهد شد.

استادیوم حسن دوم دروازه جدید به سوی جهان

محوطه سازی جذاب ورزشگاه حسن دوم مراکش

تاریک اوالالو به عنوان مدیر اجرایی این پروژه افزود که این استادیوم دروازه ای به سوی جهان خواهد بود. او با اشاره به فرهنگ کشور مراکش و سنت های آن، پیوند عمیق بین ساخت ورزشگاه حسن دوم مراکش با این کشور را بیان کرد. همچنین از احداث موزه و باغ و استفاده از پوشش گیاهی مرتبط با طبیعت در ساخت این استادیوم صحبت کرد. جالب است که او افزود که این استادیوم، تجسم سنت بزرگ مهمان نوازی مراکشی ها محسوب میشود. که به عنوان یکی از زیباترین و البته بزرگ ترین استادیوم فوتبال جهان شناخته خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید